10 stvari koje će vam većina frajera prešutjeti

Biti u predanoj i uspješnoj vezi nije jednostavno.

Kao i sve u životu, i veze zahtijevaju određena odricanja, ali ipak zauzvrat nude puno više. Iskrenost je jedna od stvari kojih se nipošto ne biste smjeli odricati, no postoje određene teme i situacije o kojima muškarci najčešće lažu svojim partnericama, koliko god ih voljeli.

1. Mišljenje o vašem izgledu

Ovo je vrlo osjetljiva tema, posebice u današnje vrijeme kad se na društvenim mrežama stvaraju sve rigorozniji standardi ljepote. Muškarci su itekako svjesni toga, no sigurno vam neće reći da je neka ljepotica s Instagrama ljepša od vas. Ako primijete da ste se možda udebljale, također vam vrlo vjerojatno neće prigovoriti jer znaju da ćete se uvrijediti.

2. Obiteljski problemi

Ova se tačka u principu odnosi na malo svježije veze. Muškarci se puno teže otvaraju od žena i često im ponos ne dopušta da se postave u ranjivu poziciju.

3. Problem sa samopouzdanjem

Muškarci, baš kao i žene, imaju svoje slabosti i nesigurnosti. Iako će žene o tome uglavnom otvoreno pričati, muškarci će to zadržati za sebe.

4. Prevare i prekid s bivšom

Upravo zbog spomenutog muškog ponosa, on vam vrlo vjerojatno neće reći da ga je bivša djevojka prevarila ili da je ona prekinula s njim.

5. Simpatiziranje vaših prijateljica 

Možda će mu se svidjeti izgled ili osobnost neke od vaših prijateljica, no on će iz očitih razloga to uglavnom zadržati za sebe.

6. Seksualni fetiši

Ovo se također odnosi na novopečene veze jer ako stekne povjerenje u vas, sigurno će vam ih kad-tad otkriti.

7. Mišljenje njegovih prijatelja o vama 

Ako se ne svidite nekom njegovom prijatelju ili članu obitelji, to će vam sigurno prešutjeti jer ni zbog vas ni zbog te osobe ne želi stvoriti neugodnu situaciju.

8. Lozinke

Ovo ćemo uglavnom svi prešutjeti jer nam je određena doza privatnosti ipak svima potrebna.

9. Traume iz djetinjstva

Ako je u djetinjstvu doživio nešto bolno ili uznemirujuće, htjet će to na bilo koji način potisnuti i zadržati za sebe. Ako doznate za nešto što mu se dogodilo ili na nešto sumnjajte, nemojte inzistirati na otvaranju bolnih rana.

10. Prijateljica 

Velik broj ljudi smatra da muško-žensko prijateljstvo ne postoji. Baš zato, kako ne bi izazvao ljubomoru, postoji mogućnost da će vam prešutjeti postojanje neke dobre prijateljice ili kolegice s kojom voli popiti pivo nakon posla.

Index.hr