5 frizura top modela koje želimo kopirati ove sezone

Mjesec dana dug maraton svjetskih Sedmica mode polako se bliži svom kraju i u jednakoj mjeri u kojoj će nas inspirirati moda viđena na pistama, isto tako kao nadahnuće će poslužiti beauty izdanja omiljenih top modela.

Upravo se u njih često ugledamo kada je riječ o frizurama i novim ‘it’ stilovima vrijednima isprobavanja, a one su zaslužne i za rađanje nekih sasvim novih hair trendova koji na njima uvijek izgledaju odlično. Pa koje su nam to frizure poznate manekenke uspješno ‘prodale’ ove sezone? Stilovi koje trenutno nose svakako nisu ekstravagantni, pomaknuti i dosad neviđeni, već sasvim nosivi i cool, a takvim frizurama i mi težimo u svakodnevnom životu.

@karliekloss

Karlie Kloss svojom se novom frizurom pohvalila ovih dana na Instagramu, kada je premijerno predstavila svoj oštro rezani bob. Na promjenu se odlučila usred Tjedna mode u Parizu na kojem sudjeluje, a njena frizura samo je jedna u nizu onih koje su bob još jednom stavile na pijedestal. Bob će u jesenskoj sezoni bez sumnje biti mnogo popularniji od isto tako omiljene lob duljine.

@ninamarker

Model Nina Marker pokazala je kako klasičnu frizuru s ravnom dugom kosom učiniti zanimljivijom, s bakrenim tonovima kojima je prošarana njena smeđa kosa i koji su savršen izbor za jesensku sezonu.

Birgit Kos podsjetila nas je na djevojački šarm pletenica s centralnim razdjeljkom, a Grace Elizabeth pokazala je kako su valovi i dalje omiljeni način stiliziranja duge kose. Bob frizurom ove je jeseni iznenadila i Kaia Gerber, koja ga za vrijeme revija u Parizu nosi baš poput chic Francuskinja; blago valovitog i s dubokim razdjeljkom.
@birgitkos
@lovegrace_e
@kaiagerberJournal.hr