Angelina i Brad krenuli u novu bitku

Bivši glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt kreću u pravnu borbu za skrbništvo nad njihovo šestoro djece. Angelina želi potpuno skrbništvo dok su njegovi zahtjevi da se ono podijeli na pola kako bi mogao ravnopravno sudjelovati u odgoju djece te s njima provoditi što više slobodnog vremena.

Kako prenosi The Sun, uskoro bi trebalo krenuti novo zakazano ročište kako bi finalizirali razvod do juna sljedeće godine. Pravna bitka o raspodjeli roditeljskih obaveza zakazana je za 4. decembra ove godine. Odnos bivših supružnika posljednjih mjeseci je u fokusu medija zbog čestih svađa.

Angelinini odvjetnici tvrde da Brad ne plaća dovoljno veliku alimentaciju za njihovo šestero djece. Dok druga strana, prema pisanju medija, tvrdi kako ugovor sklopljen oko skrbništva nad njihovom djecom ne sadrži tačan iznos koji bi se trebao plaćati. Sud je na prošlom ročištu sugerirao Angelini kako bi trebala dopustiti da Brad provodi više vremena s djecom.

Podsjećamo, par se zbog ‘nepomirljivih razlika’ razdvojio prije dvije godine, a iz braka imaju šestero zajedničke djece – 16-godišnjeg Maddoxa, 14-godišnjeg Paxa, 13-godišnju Zaharu, dvogodišnju Shilho te 10-godišnju Vivienne i Knoxa.

 | Author: Profimedia

Story.hr