Baš dobre kožne torbe koje možete naći na ljetnom sniženju, a koje ćete nositi cijelu godinu

Visoko na popisu ključnih komada u svakom ormaru, nalazi se praktična torba u koju ćemo lako strpati baš sve što nam može zatrebati tijekom dana. I dok su neki te ključne predmete koje uvijek žele imati nadohvat ruke sveli na minimum, drugi još uvijek baš sve nose sa sobom. Bilo da ste u potrazi za mini torbom za izlaske u koje vam neće stati puno više od ruža i mobitela, cross body modelom srednje veličine koji se uvijek iznova ističe kao jedan od najpoželjnijih modela ili tražite onu veliku i praktičnu dnevnu torbu, proljetne i ljetne kolekcije donijele su raskoš modela među kojima ćete lako pronaći onaj savršeni za svoju garderobu.

U potrazi za savršenom torbom, nebitno o kojem modelu se radilo, uvijek težimo onim svestranim, praktičnim i elegantnim modelima, a kao ne samo najsvestranije, najpraktičnije i najelegantnije, već i kao najisplativije ističu se torbe od prave kože. Za torbu od prave kože svake sezone morat ćete nešto više, zbog čega su velika sezonska sniženja savršena prilika da elegantne torbe od kože koje će se u vašem ormaru zadržati godinama pronađate po pristupačnijim cijenama.

@nycbambi

ODLIČNE KOŽNE TORBE S LJETNOG SNIŽENJA

Od onih uvijek popularnih i poželjnih klasičnih modela do onih osvježenih trendi bojama i novim ne tako običnim siluetama, kožne torbe iz kolekcija za proljeće i ljeto donijele su savršeni spoj klasičnog i modernog te stvorile modele koje ćete nositi godinama, bez obzira na promjenu sezona i trendova. Najbolje modele koje možete pronaći na ljetnom sniženju izdvojili smo u nastavku.

By Far
Massimo Dutti
Mango
Uterque
Ulla Johnson
Massimo Dutti
H&M
TL-180
Mango
H&M Premium Quality
Staud
H&M
Uterque
Marni
Saint Laurent

Uterque

Journal.hr