Biografija momka Kylie Jenner uskoro na Netflixu

Travis Scott bacio nas je u daleku prošlost objavom slike VHS kaseta pod nazivom ”Look Mom I Can Fly”, s reperovim licem na prednjoj strani, zajedno s logotipom Netflixa. #TBT

”Imam nešto što bi vam se moglo svidjeti! Nađimo se ovdje. Netflix bez chilla.” Napisao je na svom Instagramu, zajedno s adresom pop up događaja u Houstonu.

View this post on Instagram

Keep the old ones on the shelf.

A post shared by flame (@travisscott) on

Rageri, Scottovi fanovi od milja, odmah su nahrlili s pregršt komentara i pojavili se po principu kud’ on okom – tud’ oni skokom. Kao što bi to učinio svaki dobar obožavatelj, događaj su podijelili na Twitteru. Na pop-up događaju djelio se ograničeni broj VHS kaseta s 60 sekundnim promotivnim video za nadolazeći Netflixov film, dok su plakati na zidovima najavili datum izlaska – 28. avgusta.

Vrpce ”Look Mom I Can Fly” daju uvid u ono što možemo očekivati ​​od projekta s Netflixom, od trenutačnog uspjeha Scottove svjetske turneje ”Astroworld” do dokumentiranog obiteljskog života s Kylie Jenner. Na slikama VHS-ova koje su podjelili vjerni Rageri, stoji kako “Vrpca sadrži nikad viđene snimke, uključujući stvaranje Astroworld albuma, rano očinstvo, osnivanje brenda Cactus Jacka, ekskluzivne snimke turneje i još mnogo toga!”

Obožavatelji trebaju pričekati tek još jedan dan do izlaska filma na Netflixu, a u međuvremenu pogledajte promotivni video nastavku.

Elle.hr