Bivši Adelin trener podijelio tri ključna koraka do gubitka kilograma

Nakon što je izgubila 44 kilograma, pjevačica je privukla puno pažnje zbog svog izgleda, što je pokrenulo raspravu preko interneta za i protiv njenog mršavljenja.

Tada se umiješao njen bivši trener Pete Geracimo koji je otkrio da se tajna njenog mršavljenja sastoji od tri ključna koraka, piše Insider.

Pete je sarađivao s Adele četiri godine, sve dok se ona nije preselila u Los Angeles 2016. godine. Kazao je da je najvažnije da ne žurite s procesom transformacije.

“Moj glavni savjet svima koji žele unijeti zdrave promjene jeste da se u potpunosti predaju cjelokupnom procesu, a prije svega da budu strpljivi”, rekao je Pete.

Ukoliko vas je Adelin novi izgled inspirisao, dobra vijest je da Geracimo kazao da transformacije nisu toliko komplikovane. Sve što je potrebno jeste da vjerujete u sebe, da budete dosljedni u svojim postupcima i disciplinirani u svojoj navici.


Tri su ključna faktora koja će odrediti vaš uspjeh prema njemu jesu dobro uravnotežen plan prehrane, redovno vježbanje, time povećavate brzinu otkucaja srca i izlazite izvan svoje zone komfora i dobivanje pravilnog i mirnog sna kako biste omogućili svom tijelu i umu da se oporavi, prenosi Klix.

“Biti zdrav je lakše nego što mislite. Konačno, vježba bi trebala poboljšati i nadopuniti naš svakodnevni život pojednostavljujući svakodnevne zadatke. Nema smisla nekog prisiljavati na nešto ako u tome nema radosti, to je mučenje”, smatra Pete.

Vjeruje da u vježbanju mora biti element zabave, zbog čega su njegovi treninzi puni smijeha, ali su i ozbiljni. Kazao je kako je trenirao Adele dva do tri puta sedmično, da je teško usklađivala i pronalazila vrijeme za vježbanje, ali je ipak uspjela.

Žene.ba