Camilla o vezi s Charlesom

Od najomraženije osobe kraljevskih dvora Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, postala je jedna od omiljenijih, a sad se otkriva druga strana priče njenog odnosa s pokojnom princezom Dianom te što je sve prošla dok je skrivala vezu s Charlesom. Princ je vezu s Camillom započeo davne 1971. godine, upoznao ju s kraljevskom obitelji, no veza je prekinuta nakon što se vratio sa služenja u mornarici. Izvori tvrde kako je Camilla smatrana nedovoljno dobrom kako bi postala prinčeva supruga te je to glavni razlog njihova prekida.

 | Author: Profimedia

Ona se ubrzo vjenčala s Andrewom Parkerom Bowlesom, a Charles Dianom Spencer. Ipak, njih dvoje su se nastavili viđati, a u jednom trenutku Camilla priznaje da se bojala za vlastiti život kad je otkrivena njena preljubnička afera: ‘Godinu dana praktično nisam izlazila iz kuće. Bojala sam se mržnje javnosti i tabloida koji su me čekali posvuda. Nisam mogla nigdje. Vrijeme sam provodila čitajući i učila sam slikati. Djeca su me izvukla jer su se ponašali kao da je sve normalno’, otvoreno je rekla te dodala kako takav strah i poniženje ne bi poželjela ni neprijatelju.

‘Bilo je strašno. Ne bih to poželjela nikome. Moja djeca su svaki dan brojala fotoreportere ispred moje kuće koji su se skrivali u grmlju’, ispričala je Camilla. Ipak, Camilla je dočekala svoj sretan završetak – 1999. godine s princom Charlesom obznanila je da su u vezi, a nakon zaruka 2005. vjenčali su se iste godine.

Story.hr