Cipele za sve posebne prilike koje donosi jesen

Svečane prilike oduvijek su bile rezervirane za one najelegantnije odjevne komade i modne dodatke među kojima su se kao jedan od ključnih isticale cipele s visokom potpeticom. Ipak, modni svijet istovremeno se neprestano transformira što je donijelo redefiniranje i redizajniranje klasika, pomicanje modnih granica i brisanje modnih pravila. Kao jedan od nezaobilaznih modnih dodataka u svakom ormaru i outfitu, cipele su pratile nove modne struje i trendove.

@margoandme

CIPELE ZA POSEBNE PRILIKE

U samom središtu modnog svijeta i trendova istaknuli su se neki novi modeli ravnih cipela, elegantniji, raskošniji i efektniji no ikad, koji su cipele bez potpetice istaknuli kao savršeni izbor kako za ležerne i dnevne kombinacije, tako i za sve svečane prilike.

Ipak, svečane prilike ove nas jeseni vraćaju cipelama s visokim potpeticama, ali u novom izdanju s trendi pomakom.

@andotherstories

Savršeni par elegantnih i efektnih cipela u vašem omiljenom modelu bit će sve što će vam zapravo trebati kako biste savršeno zaokružili i začinili svaku svečanu kombinaciju. Iako će klasične salonke još uvijek ostati najčešći odabir za vjenčanja i druge posebne prilike koje traže dozu elegancije, svečane cipele ove sezone prelaze granice klasičnog, a jesenske kolekcije modnih kuća, dizajnera i brendova istaknule su nekoliko neodoljivih modela obojenih novim trendovima.

Kako izgledaju cipele za sve posebne prilike koje donose jesenski dani? Među najpoželjnijim modelima istaknule su se klasične salonke s dodatkom životinjskih uzoraka, sandale ukrašene draguljima i biserima te modeli u metalik nijansama i jarkoj crvenoj boji.

30 NAJELEGANTNIJIH MODELA KOJE DONOSI JESEN

Ako tražite savršeni par cipela za vjenčanje ili neku drugu posebnu priliku, u nastavku donosimo efektne i elegantne modele iz jesenskih kolekcija koje će savršeno začiniti i najjednostavniju kombinaciju.

Alexandre Vauthier
Jimmy Choo
Alexandre Vauthier
H&M
Malone Souliers
Aldo
Uterqüe
Uterqüe
Aquazzura
Zara
H&M Premium Quality
Aldo
Miu Miu
Aldo
Jimmy Choo
Zara
Aquazzura
H&M
Uterqüe
Uterqüe
Aquazzura
Francesco Russo
Gianvito Rossi
Christian Louboutin
Jimmy Choo
Stuart Weitzman
Zara
Christian Louboutin
Zara
Christian Louboutin

Journal.hr