David Beckham osvanuo na naslovnici časopisa s odvažnim make-upom

Žene žele biti s njim, a muškarci žele biti on – tako je otprilike glasio opis Davida Beckhama sve dok nije osvanuo na naslovnici časopisa Love s tirkiznim make-upom na kapcima.

Sada će, pretpostavljamo, mnoge žene poželjeti biti on, jer se rijetke usuđuju nositi ovu nijansu sjenila, a i rijetkima stoji ovako dobro kao njemu.

View this post on Instagram

From the very first time he set foot on the field, @davidbeckham knew he wanted to be a football player. ‘That’s how my career started and that is where I felt most at ease, most confident and happiest. I turned into a totally different person. Once I was on the field I knew that was what I could do best.’ While his confidence came easily on the pitch, off the pitch was a different story. David Beckham is our #LOVE20.5 cover star, a catalogue of pictures from our first moving image issue – #movingLOVE. #LOVE20.5 goes on sale tomorrow. Photography by @callthis_number @steve__mackey @douglashartfilm Creative Director @kegrand  Fashion Editor @mrkimjones David wears @dior Grooming @sydhayeshair and @mirandajoyce @house99 Thanks to @justinefoord

A post shared by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on

Slažete se? Iako ni u snu ne bismo očekivali da bi zgodni nogometaš pristao nositi tirkizno sjenilo na naslovnici poznatog časopisa, moramo priznati da izgleda iznenađujuće seksi i da ovo nikako nije umanjilo njegovu muškost. Sviđa nam se i što je sjenilo slične nijanse kao i njegove brojne tetovaže na vratu koje se vide na fotki.

A David je ovim zaslužio i počasnu titulu make-up influencera jer je upravo ova boja sjenila najavljena kao veliki trend za 2019. godinu, kako navodi InStyle.
Index.hr