Dženifer Lopez objavila video kako se spremala za ulogu striptizete

Dženifer Lopez (50) odigrala je ulogu striptizete Ramone u novom holivudskom ostvarenju “Hustlers” koji će premijerno biti prikazan 13. septembra.

Džej Lo se toliko ozbiljno posvetila ovom projektu, pa je mjesecima unazad vrlo vrijedno vježabala spretnost i pokrete oko šipke.

Ona je čak i u svojoj kući imala postavljenu šipku oko koje je plesala uz pomoć instruktorke. Ekipa zanosne brinete je njene pripreme za ulogu, ali i prve kadrove sa seta zabilježila kamerom, pa je samo par dana pred permijeru filma na zvaničnom Jutjub kanalu zvijezde objavljen video “Kako sam savladala ples oko šipke”.

Video traje nešto više od desetak minuta, a u njemu su prikazane sve poteškoće, modrice ali i padovi koje je Dženifer doživjela. Sve to vrijedelo je truda jer je na kraju Dženifer bukvalno izdominirala na sceni i prvom setu snimanja.

Pjevačica je potom i na svom Instagram profilu objavila video i poručila sljedeće:

“Život tek počinje kad izađete iz vaše zone komfora. Ovo je definitivno bila jedna od najtežih stvari koje sam fizički uradila, ali na kraju je sve to vredelo. Evo kako sam se pripremala za Ramonu”.

Telegraf.rs