George i Amal Clooney napokon pokazali svoje blizance

Glumac George Clooney dugo je godina nosio titulu vječitog neženje koji nikada nije htio imati djecu, a sada je već četiri godine u sretnom braku te ima dvoje male djece. Blizanci Alexander i Ella, 57-godišnjem glumcu i njegovoj supruzi Amal postali su centar života, a slavni je George svojevremeno priznao kako je ‘napokon našao nekoga čiji mu život znači više od njegovog’, prenosi Story.

Amal i George svim se silama trude svoje nasljednike zaštititi od očiju javnosti i svoj privatni život drže obavijen velom tajne, ali ovoga puta ih nisu uspjeli sakriti. Tako je Amal s blizancima izlazila iz hotela The Four Seasons u New Yorku, a ispred hotela dočekali su je paparazzi koji su je fotografirali.

Fotografije su ubrzo obišle svijet, a slatki Alexander i njegova sestrica Ella izazvali su oduševljenje brojnih obožavatelja ovog slavnog para. Iako su i ranije bili fotografirani, njihova su lica uvijek bila skrivena, a fotografije koje su se već nekoliko puta pojavile na Internetu, svaki put su bile uklonjene.

 | Author: Profimedia

 | Author: Profimedia

 | Author: Profimedia

Žene.ba