Glumica Olga Kurylenko se u potpunosti oporavila od koronavirusa: Zdrava sam!

Naime, lijepa glumica borila se s virusom dvije sedmice, a za to vrijeme bila je u kućnoj izolaciji. U postu je navela i kako se u potpunosti oporavila i da je zdrava.

“Prvih sedam dana osjećala sam se veoma loše i bila sam sama u krevetu, s visokom temperaturom i jakom glavoboljom. Naredne sedmice temperatura se snizila, ali se pojavio blagi kašalj i bila sam veoma umorna. Krajem druge sedmice bila sam potpuno dobro”, napisala je Olga uz emotivnu fotografiju sa sinom.


Napisala je i kako će u narednim danima provoditi više vremena sa svojim sinom.

Olga je proteklih dana na svom Instagram profilu redovno obavještavala svoje fanove kako se osjeća ali i pisala o načinu liječenja.


“Nisam dobila nikakve lijekove. Ljekar mi je preporučio paracetamol ukoliko se budem osjećala baš loše i budem imala visoku temperaturu. Međutim odlučila sam da uzimam i vitamine i suplemente. Imajte na umu da vitamini ne liječe koronavirus, već ojačavaju vaš imunološki sistem”, napisala je glumica i rekla šta je sve uzimala za vrijeme bolesti, prenosi Klix.

Glumica je koristila vitamin B5, vitamin E koji pomaže u podršci imunološkog sistema i i ima protuupalna svojstva. Zatim vitamin C, kurkumu, cink koji pomaže imunološkom sistemu u borbi protiv bakterija i virusa.

Žene.ba