Gwyneth Paltrow napokon objavila fotografije s vjenčanja i oduševila vjenčanicom

Slavna glumica se krajem septembra udala za producenta Brada Falchuka.

Vjenčanje se odvilo u tajnosti u njenoj vili na njujorškom Long Islandu, a poznato je samo bilo još i to da su među slavnim gostima bili Robert Downey Jr, Jerry Seinfeld, Steven Spielberg i Benji Madden.

No sada je Gwyneth na stranici svog brenda Goop napokon odlučila objaviti fotografije s vjenčanja i to njih 47, a jednu je objavila i na Instagramu.

“Zavirite u najbolji dan naših života”, napisala je u opisu fotke snimljene netom nakon što su ona i Brad izrekli sudbonosno “da” te je napomenula i gdje se nalazi ostatak.

Napokon smo dobili i prvi pogled na njenu prekrasnu vjenčanicu, na koji smo čekali više od mjesec dana. Gwyneth je odabrala haljinu modne kuće Valentino načinjenu od tila i čipke s gornji dijelom u obliku korzeta. Lijepa mladenka je vjenčanicu upotpunila jednostavnim velom te je raspustila kosu. Mladoženja je također bio zgodan u tamnosivom odijelu te bijeloj košulji s crnom kravatom.

 

Inače, Gwyneth je ovo drugi brak. Od svog bivšeg supruga Chrisa Martina, inače i frontmena benda Coldplay, razvela se 2014. godine, nakon 10 godina braka i dvoje zajedničke djece, a i Brad iza sebe ima jedan propali brak iz kojeg također ima dvoje djece.

Index.hr