Haljine koje ćemo obožavati ove jeseni

U slučaju da vam je promaknulo, 2019. godina (koja se rapidno približava svome kraju!) bila je obilježena it haljinama, a ako je suditi prema fotografijama trendeseterica jedan će neobičan model haljine zavladati i hirovitim modnim trendovima nadolazeće nam jeseni.

Trend se, doduše, kotrlja već neko vrijeme, no svoj će vrhunac, vjerujemo, dosegnuti upravo nakon dugog i vrućeg ljeta. Radi se, naime, o haljinama s miješanim, kombiniranim uzorcima, a ovaj neobičan, vrlo upečatljivi trend vjerojatno ste već viđali na silnim #ootd fotkama fashionistica.

View this post on Instagram

Steel magnolias! @rixo

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) on

Trend je započeo modni brend Rixo, no popularnost haljina s paletom uzoraka nagnao je i druge brendove da svoje ponude ispune ovim it modelima. Što se nas tiče, posebno su lijepi lepršavi modeli maksi dužina koji kombiniraju različite motive cvjetnih uzoraka, no ako ste pobornica eklektičnog stila odijevanja tada će vam se vjerojatno sviđati i modeli koji spajaju “nespojive” uzorke poput floralnih s točkicama ili pak kariranim uzorkom.

Ovakve haljine dovoljno su upečatljive da uz njih ne trebate razbijati glavu razmišljajući o nakitu ili pak drugim detaljima. Jednostavne sandale s remenčićima i decentne naušnice bit će sasvim dovoljne da upotpunite svoj look.

Elle.hr