Hilaria i Alec Baldwin dobili šesto dijete, pola godine nakon rođenja sina

Hilaria Baldwin objavila je u ponedjeljak da su ona i njen suprug Alec Baldwin dobili svoje šesto dijete, samo šest mjeseci nakon što je rođeno njihovo peto dijete.

Hilaria je na Instagramu objavila fotografiju s djecom Carmen, Raphaelom, Leonardom, Romeom i Eduardom zajedno s novorođenčetom.

“Sedam”, napisala je Hilaria u opisu fotografije koju je objavila, a odnosi se na broj djece koju Alec ima. Naime, Alec ima i 25-godišnju kćerku koju je dobio s Kim Basinger.

Baldwini nisu javno objavili da očekuju još jedno dijete. Hilaria, glumica i instruktorica joge, najavila je rođenje petog djeteta 2020. godine, ali ne i šestog.

“Moj život”, napisao je glumac objavivši istu fotografiju na svom Instagramu.Spol novorođenčeta nisu otkrili javnosti, kao ni to da li je beba usvojena ili ju je rodila surogat majka.

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria imaju jedan od najstabilnijih brakova u Hollywoodu, a oboje su uspješni i ostvareni u svojim profesijama te uživaju u odgajanju djece i bogatstvu koje imaju, prenosi Klix.

Alec i Hilaria su u braku od 2012. godine, nakon veze koja je trajala manje od godinu.

Žene.ba