Hoćemo li Meghan Markle ponovno gledati na TV ekranima?

Meghan Markle s glumom se oprostila u trenutku kada ju je zaprosio princ Harry. Zatvorila je tada jedno veliko životno razdoblje. U međuvremenu je postala planetarno poznata, pa se producenti sada bore ne bi li je barem nakratko vratili na set.

Britanski Daily Mail piše da nekadašnji šefovi Meghan Markle, producenti serije ‘Suits’ koja ju je proslavila, nude nevjerojatne svote novca za njezino ponovno pojavljivanje u odvjetničkoj drami. NBC je u pregovorima s kraljevskom obitelji oko moguće suradnje vojvotkinje Meghan, a uvjeti su nevjerojatni.

Za samo dvije minute, koliko bi bila u kadru, Meghan bi dobila milione dolara, a sav novac bio bi uplaćen na račun humanitarne organizacije po njezinu izboru. Uz to, kadrovi bi bili snimani u Engleskoj.

Nepoznati izvori sa seta tvrde da bi takvi kadrovi mogli biti snimljeni u samo jednom danu, a reflektirali bi i dio njezina privatnog života.

Kao što je poznato, Meghan je napustila seriju nakon šest snimljenih sezona, a posljednje što su gledatelji imali priliku vidjeti vjenčanje je njezina lika, Rachel i partnera Mikea. Nedugo nakon nje, i njezin je fiktivni suprug, glumac Michael Ross, napustio seriju.

Stroga pravila kraljevske obitelji ne dozvoljavaju vojvotkinjama karijere te se svaka prilikom udaje odrekla svojih profesija i pristala na humanitarni rad u službi kraljevstva. No Meghan je nebrojeno puta pokazala da ne mari za sva pravila koja joj se nameću, pa nije sigurno da će odbiti ovu unosnu ponudu.Meghan Markle

tportal.hr