Irina Shayk napokon progovorila o prekidu s Bradleyjem Cooperom

Upravo je izašao prvi detaljni intervju s Irinom Shayk nakon što su ona i Bradley Cooper okončali svoju četverogodišnju vezu. Kao što je Harper’s Bazaar prenio Shayk je pričala s njihovom urednicom Olivijom Fleming malo prije nego što je raskid postao javna tema te je sad Fleming pokušala dobiti intervju kako bi se pozabavila nedavnim razvojem njihovog odnosa, ali Irinina agencija je odbacila tu ideju, rekavši: “Irina do sada nije komentirala svoj privatni život, niti će se sada kako kažete pozabaviti nedavnim događanjima “.

 

 

Untač tome, Shayk se osvrnula na javni interes za nju i Coopera prije raskida. “Mislim da je to samo ljudska znatiželja: ako nešto ne možete imati, želite to imati”, priznala je Irina. “Tamo je zavjesa, koju želite otvoriti. To je znatiželja. Također je razgovarala o svojim osjećajima o braku. Ona i Cooper dugo su govorili kako su skupa, no nikada nisu ušli u brak. “Svi na to gledaju drugačije”, rekla je Irina. – Vjerujem li u brak? Da naravno. Nisam osoba koja je protiv toga. ”

 

 

Irina je puno više u razgovoru govorila o tome kako ona vidi ulogu modela i majke. Odbacila je ideju da bilo koja žena mora nositi određenu odjeću samo zato što je rodila dijete. – Reci mi jedan razlog zašto, samo zato što si majka, moraš nositi dužu suknju. Ne! Ne vjerujem u to. Doista ne znam ”, rekla je. – Zašto ljudi razmišljaju o toj ideji? Zašto biste morali mijenjati ko ste i kako se osjećate samo zato što ste postali majka? Reci mi jedan razlog! Ne vjerujem u to. Ne razumijem zašto. ” dodala je Irina.

Elle.hr