J. Lo: Izdanje u kojem bi je prepoznali samo najveći obožavatelji

Jennifer Lopez za crveni tepih bira glamurozne večernje kreacije koje naglašavaju njezinu fit figuru. U privatnim trenucima, a osobito otkako se svijet suočio s pandemijom koronavirusa, prednost daje udobnosti.

Predimenzionirane trenirke i tenisice nova su modna ovisnost Jennifer Lopez. U njezinom ormaru mogu se naći raznovrsni urbani brendovi i modeli napravljeni u svim duginim bojama koje nosi za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Trenirku je odabrala i za zadnjeminutni božićni šoping u centru Westfield u Century Cityju u Kaliforniji gdje je „uhvaćena“ objektivom fotoaparata.

Jennifer Lopez odlučila se za donji dio trenirke predimenzioniranih nogavica s potpisom britanske dizajnerice Olivije von Halle koju je sparila s chunky parom bijelih tenisica povišenih potplata brenda Kooples.

Kišni dan u uvijek sunčanoj Kaliforniji začinila je bijelom pernatom jaknom. Sa zaštitnom maskom na licu i kišobranom u ruci, rijetko tko je mogao prepoznati latino divu u gužvi zaposlenog centra. Odavala ju je tek omiljena torbica – iznimno rijetka birkinica.

Francuska modna kuća Hermès napravila je prvi model birkinice Himalaya u 2008. godini, nadahnuti zagasitosivim i bijelim tonovima vrhova najviše planine na svijetu.

Ovaj model torbice bio je nešto manji od klasične birkinice, a bio je poseban jer se radio od kože afričkog krokodila iz rijeke Nila. Riječ je o kolekcionarskom komadu koje danas doseže cijenu i od milijun kuna.

 

(Žene.ba / Zadovoljna.hr)