Je li “Euforija” najbolja serija ovog ljeta?

Serija Euphoria jednostavno nije imala šanse za neuspjeh: prvo, producirao ju je reper Drake i drugo, glumci koji igraju glavne uloge u njoj (a to su pjevačica Zendaya, transrodna manekenka Hunter Schafer i instagram-influencerica Barbie Ferreira), – najpopularnije zvijezde među Z generacijom.

Nije iznenađujuće da je ocjena serije izuzetno (i opravdano) visoka – njezin rejting na IMDb je 8,4, a više od milijun ljudi je pogledalo posljednju epizodu u jednoj noći.

View this post on Instagram

we love film. also #maddyNATION

A post shared by euphoria (@euphoria) on

Posebna se pozornost posvećuje na stil makeup junakinja – nakon izlaska pilot serije, iskre i nadrealistični crteži na licu odmah su postali glavni trend sezone. Osim toga, takav nevjerojatan interes javnosti za odjeću iz Euforije potaknuo je HBO na ideju: tvrtka je počela prodavati primjerke sportskog džempera u kojem je Ru (Zendaya) obučena cijelu sezonu. I, naravno, rasprodani su u jednom danu.

View this post on Instagram

till then

A post shared by euphoria (@euphoria) on

Kako biste odjednom odgledali Euforiju, jedan će vam vikend biti dovoljan. No, preporučujemo da se užitak produljite što duže možete, jer će druga sezona biti objavljena tek iduće godine.

Elle.hr