Jedine tri torbice koje vam trebaju ove sezone

Kada je riječ o modnim dodacima, torbe su asesoar na koji prvo obraćamo pažnju.

Nakon što smo ljeto proveli sa slamnatim i drvenim torbicama, došao je red na nešto praktičnije čemu promjenjivi vremenski uvjeti ne mogu ništa.

Ako niste jedna od onih žena koje pola svog života nose u ogromnoj torbi, naš odabir triju must-have malih torbi mogao bi vas zanimati. Osim što su vrlo praktične i ne morate dvojiti hoće li vam novčanik, mobitel, ruž i još pokoji dodatak stati u njih, izgledaju vrlo chic i moći ćete ih nositi i ostatak godine.

“Camera bag”

Ova praktična torbica najpoznatija je pod nazivom camera bag jer podsjeća na torbice namijenjene za pospremanje fotoaparata. Unatoč svojoj veličini vrlo je prostrana i praktična, a ne izlazi iz mode već duže vrijeme.

Torbica na preklop

Ova chic i elegantna torbica sjajno će pristajati uz svaki vaš outfit, od dnevnog do večernjeg. S njom također nećete imati problema kada je u pitanju prostranost, a vrlo je i sigurna jer se ni u kojem trenutku nećete morati brinuti hoće li vam netko nešto uzeti iz torbe ili hoće li vam nešto iz nje ispasti.

View this post on Instagram

Work zone over here! ? #NeverStopping

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Mala crna torbica

Osim male crne haljine, nije na odmet imati i jednu elegantnu, malenu crnu torbicu koja će upotpuniti svaki outfit i dati mu dozu elegancije.

Index.hr