Jennifer Aniston besprijekoran ten duguje proizvodu koji koristi od 15. godine

Časopis People proglasio ju je najljepšom ženom na svijetu 2016. i 2004. godine, a Jennifer Aniston tu titulu zaslužuje i u 50. godini života.

A ako ste se oduvijek pitali u čemu je tajna njezine bezvremenske ljepote, konačno ćete dobiti odgovor. Naime, u novom intervjuu za časopis InStyle Jennifer je otkrila da svoj besprijekoran ten duguje jednom proizvodu koji koristi od 15. godine na preporuku svoje mame.

“Kad sam imala 15 mama mi je rekla da moram početi voditi brigu o hidrataciji kože i od tada svakodnevno koristim hidratantu kremu za lice”, otkrila je Aniston te je dodala da je od tada vjerna istoj kremi kozmetičke kuće Aveeno.

Naravno, od tada se puno toga primijenilo i Jennifer sada ima vojsku vizažista koji brinu o njezinoj koži, no uvjerena je da mladolik izgled u pedesetima ponajviše duguje upravo redovitoj hidrataciji kože od tinejdžerskih dana.

Ipak, odala je i da u posljednje vrijeme obožava derma rollere, odnosno valjke za lice sa sitnim iglicama koji potiču proizvodnju kolagena i peglaju bore.

“Predivan je osjećaj masirati lice s derma rollerom. Stavim malo ulja i uživam”, priznala je glumica.

Index.hr