Jennifer Aniston: Gotovo savršena mala crna haljina za kraljicu vretenastih nogu

Jennifer Aniston plijenila je pažnju na premijeri svog novog filma “Murder Mystery” održanoj u Los Angelesu. Zgodna 50-godišnja glumica izgledala je senzacionalno u maloj crnoj kožnatoj haljini koja je maksimalno istaknula njezine savršene noge.

Jennifer i inače rado bira kraće modele haljina koje slave predani rad uložen u teretani. Aniston je bez sumnje ima jedne od najljepših nogu u Hollywoodu, a njih je zahvaljujući svakodnevnom vježbanju definirala do savršenstva te je izgradila vretenaste mišiće za poželjeti.

Jennifer je stajling za premijeru upotpunila crnim kožnatim sandalama ukrašenima sitnim srebrnim detaljima te svjetlucavim nakitom i crveno-ružičastim lakom koji su dodatno istaknuli preplanuli ten superfit 50-godišnjakinje.

Jennifer Aniston u maloj crnoj haljini
Jennifer Aniston u maloj crnoj haljini(Foto: Guliver/Cover Images, Profimedia)

 

U filmu “Murder Mystery” Jennifer Aniston i Adam Sandler glume supružnike koji odlaze na odmor u Europu u želji da svom braku vrate iskru. Na letu slučajno upoznaju misterioznog muškarca koji ih pozove na intimno obiteljsko okupljanje na ogromnoj jahti sa starijim milijarderom. Međutim, bogataša neko ubije, a Jennifer i Adam postanu glavni osumnjičeni.

U komediji glume i Luke Evans, Gemma Arterton, David Walliams, Erik Griffin, Dany Boon, John Kani i Luis Gerardo Mendez.

Zadovoljna.hr