Jennifer Lopez emotivnom fotografijom obilježila rođendan svojih blizanaca

Planetarno popularna pjevačica obilježila je 12. rođendan svojih blizanaca Emme Maribel i Maximiliana Davida, koje je dobila u braku s Marcom Anthonyjem, fotografijom njih kao novorođenčadi na Instagramu.

”Znam da danas imate 12 godina, ali uvijek ćete biti moje bebe”, napisala je ponosna majka ispod fotografije na kojoj zaljubljeno gleda u svoje bebe koje spavaju u kolijevci.

Njezin zaručnik Alex Rodriguez također je obilježio rođendan blizanaca objavivši nekoliko fotografija sve njihove djece na okupu. Bivša zvijezda bejzbola uz fotografije je napisala: ”Sretan rođendan Emme & Max! Jako sam ponosan na vas i sretan što mogu biti dio vaših života. Volim vas!”

Rodriguez i Lopez upoznali su sve članove svojih obitelji, uključujući Rodriguezove kćeri Ellu Alexandar (11) i Natashu Alexander (15) koje se već odnose prema djeci J. Lopez kao polubraći i polusestrama.

Ranije ove godine Emma se pridružila majci na pozornici tijekom njezinog nastupa na Super Bowlu. Pjevačica je također u jednom intervjuu otkrila da Emma nema nikakav strah od nastupa pred velikom publikom i da odlično pjeva.

”Ima taj gen za pozornicu i nastup. Ne dopušta da je količina ljudi ili veličina prostora uplaše ili smetu, a to je jako važno ako želite biti uspješni u ovom poslu”, rekla je tada Jennifer.

(Index.hr)