Jennifer Lopez nakon 19 godina ponovo nosila svoju slavnu Versace haljinu

Pjevačica, glumica, producentica, plesačica, a od sada na popis svojih talenata Jennifer Lopez stavlja i manekenstvo. Poput prave profesionalke prodefilirala je pistom na sedmici mode u Milanu i zaradila grandiozni pljesak i ovacije publike.

Modnu reviju modne kuće Versace na sedmici mode u Milanu zatvorila je ni više ni manje nego Jennifer Lopez. Na sebi je nosila prekrojenu verziju kutne haljine iste modne kuće koju je prije 19 godina nosila na dodjeli Grammyja.

Malo je onih koji nisu upamtili zelenu haljinu dubokih proreza s prednje i stražnje strane, a zanosna 50-godišnjakinja i danas je nosi perfektno.

Dok je ponosno, poput prave profesionalke hodala pistom bacajući nogu pred nogu, u haljini koja je jedva obuzdala sve njezine atribute, Lopez je dobila grandiozne uzvike i podršku publike. Potom joj se na pisti pridružila velika Donatella Versace, prenosi Tportal.

Ovo nije prvi puta da se talijanski modni div Versace svojim kreacijama vraća u prošlost. Na proljeće je Donatella odala počast svom preminulom bratu Gianniju Versaceu pravom modnom poslasticom. Na pisti su se tada ukazali najpoznatiji supermodeli 90-ih, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Carla Bruni i Helena Christensen.

Vijesti.ba