Jennifer Lopez s kratkom kosom na naslovnici magazina Allure

Jennifer Lopez često mijenja frizuru, ali ovo bi mogla biti njena najdrastičnija tranformacija do sada. Nedavno je 51-godišnja pjevačica svoje “valove” zamjenila kratkom frizurom te se našla na martovskoj naslovnici magazina Allure.

Lopez je izgledala apsolutno zapanjujuće u kratkom, mokrom stilu, koji je uparila s naušnicama. Kratka frizura naglasila je njene prekrasne jagodične kosti, naravno, i onaj poznati J.Lo sjaj, prenosi Klix.ba.


“Mart je za naš glavni mjesec. Slavimo 30. godišnjicu Allure i to ni s kim drugim nego s J.Lo. Biti lav u lancu pop kulture je njena glavna karakteristika otkako je poznajemo. Ona nije ista osoba kakva je bila 1990-ih godina. Niko od nas nije, naravno. Promijenili smo se, svijet se promijenio. Razlika u slučaju Lopez je u tome što je ona imala ulogu u tome da ga promijeni. Poput Allure, koji je također, nastao devedesetih, Lopez je oblikovala način na koji prepoznajemo ljepotu”, naveli su iz Allure.

Nova frizura vjerojatno je privremena, jer je Lopez nedavno na Instagramu podijelila seriju selfija s dugom kosom. No, upečatljiv kratka frizura, koju je oblikovao njezin frizer, Chris Appleton, svejedno je prekrasna.

Žene.ba