Jessica Alba u jednom danu prošetala u tri besprijekorna outfita

Glumica Jessica Alba trenutno u New Yorku vrijedno promovira svoju novu seriju “‘L.A.’s Finest” pa se po cijele dane presvlači za gostovanja u različitim emisijama.

A jučer je u samo jednom danu snimljena u čak tri besprijekorna stajlinga od kojih je svaki sljedeći bio bolji od prethodnog.

Prvo je iz hotela išetala u crnom predimenzioniranom sakou ispod kojeg je provirivala obična crna majica i dugačka svilena suknja iste boje, dok je na nogama nosila kožne čizmice s vezicama.

Crnilo je razbila modrim kaputom i sivom torbicom s uzorkom i zlatnim lancem. Look je upotpunila i crnim obručem za kosu, jednim od hit modnih dodataka sezone, te velikim okruglim zlatnim naušnicama.

Zatim je crnu majicu zamijenila bijelom, a ponovo je obukla svilenu dugačku suknju, ovoga puta s dodatkom perja na dnu.

Kaput i frizura ostali su isti, a promijenila je i torbicu te cipele te je umjesto obručem, kosu podigla crnom rastezljivom trakom.

U istom kaputu ostala je i nakon sljedećeg presvlačenja, no ovoga je puta promijenila frizuru.

Kosu je podigla s lica i svezala ju u palmicu, a ovoga je puta obula bež salonke s otvorenom petom i u rukama je nosila blijedoružičastu torbicu. A kad je skinula kaput, ponovo nas je oduševila.

Glumica je zablistala u elegantnom bijelom odijelu s hlačama tričetvrt dužine kojim je sjajno zaokružila cijelu ovu modnu priču.

Index.hr