Jezivo izdanje Meghan i Harryja

Meghan Markle i princ Harry jedan su od omiljenih parova u cijelom svijetu, a svako njihovo pojavljivanje izaziva oduševljenje obožavatelja i ljubitelja britanskog dvora. Ipak, posljednje fotografije vojvotkinje i princa koje su obišle svijet šokirale su sve jer je par izgledao neprepoznatljivo i prilično jezivo.

 | Author: Profimedia

Na sreću, riječ je o voštanim maskama Meghan i Harryja koje su predstavljene u berlinskom muzeju Madame Tussauds, a za razliku od voštanih figura, maske su oživjeli glumci koji su ih nosili na licu.

 | Author: Profimedia

Također, povodom dolaska blagdana, glumici su odjenuli veste s božićnim motivima i pozirali u dijelu muzeja uređenom u blagdanskom ruhu. Iako su se glumci potrudili, fotografije nisu doživjele veliku uspjeh, jer su se obožavatelji složili kako izgledaju vrlo jezivo i neprirodno, a poze u kojima su se fotografirali pomalo su nezgrapne i čudne, prenosi Story.hr.

 | Author: Profimedia

Par nije pozirao samo u muzeju već su takvi obišli i ulice Berlina, a prolaznici nisu pokazali izrazito oduševljenje dotičnim prikazom svog omiljenog kraljevskog para. Osim što vojvotkinja ima vrlo neprirodan oblik glave, Harry izgleda mnogo starije nego što je. Na iznenađenje javnosti, dvojac nije ništa komentirao niti izrazio svoje mišljenje o voštanim maskama, što su mnogi protumačili kao izražavanje svog dojma.

 | Author: Profimedia

Žene.ba