Kada stiliziranje interijera za život i snimanja postane profesionalna zanimacija

Danas više nego ikada prije svjedočimo tome da društvene mreže više nisu samo izvor razonode i zabave već se od njih može sasvim pristojno zarađivati i živjeti. Pritom ne mislimo nužno na poznate modne i beauty influencere i gastro blogere. Naime, stiliziranje interijera postalo je vrlo popularno na Instagramu i pokazalo se kao odličan način da nekoga inspirirate, a pri tome i zaradite te svoj talenat pokažete na globalnoj razini.

Sam Pothier na svom profilu @astylistguide okupila je gotovo šezdeset hiljada entuzijasta koji vole lijepo uređene životne prostore. Njena su specijalnost kuhinje i studijski prostori, a otvaranje bloga iduća je stavka na njezinoj agendi. Nakon Instagrama na njemu će svi zaljubljenici u stiliziranje interijera moći dobiti najbolje savjete za uređenje doma iz prve ruke.

KADA STILIZIRANJE INTERIJERA POSTANE PRAVI POSAO

@astylistguide

Rijetki su oni koji se mogu pohvaliti time da profesionalno rade baš onaj posao koji su oduvijek željeli ili zaista vole. No, ipak ima i takvih priča i upravo one služe kao inspiracija za mnoge da se odvaže na prvi korak i krenu u ostvarenje svojih snova, koliko god se činili nedostižnima. Živimo u vrijeme kada mobitele jednostavno ne ispuštamo iz ruku i sve volimo dokumentirati i ovjekovječiti fotografijom. Slično je krenulo i s kalifornijskom stilisticom Sam Pothier. Iz ljubavi prema dekoriranju, razmještanju i uljepšavanju svog doma – rodila se karijera i ‘full time’ posao o kakvom ustvari nije niti sanjala. Pinterest i Tumblr često su joj izvor novih ideja kojima kasnije doda osobni touch i pretoči ih u interijer iz snova za svog klijenta.

‘STUDIO SPACES’ NJENA SU SPECIJALNOST

marieolssonnylander

Ako pratite trendove, sigurno ste čuli da se sve više traže ‘namjenski’ prostori za potrebe raznih snimanja. Studio spaces osmišljeni su ako želite pofotkati modni editorijal ili pak neku kulinarsku novotvorinu u lijepo uređenom prostoru, a vaš dom ne uklapa se u vašu priču ili koncept. Iznajmljuju se uglavnom jednodnevno, a za manje zahtjevna snimanja i na nekoliko sati. Rad kalifornijske stilistice ubrzo su prepoznali i brojni poznati te ju angažirali da i njihove interijere podigne na razinu onih iz časopisa.

@astylistguide

@astylistguideJournal.hr