Kako da u farmerkama visokog struka izgledate stilizovano i ženstveno

Od pojavljivanja bojfrend farmerki polako su se skeptična razmišljanja oko njihovog kombinovanja pretvorila u simpatije, a kasnije i u pravu ljubav.

Polako, ali sigurno su ovi modeli došli na tron i dobili novo značenje u modi.

Super udoban teksas još uvijek je dio našeg ormana jer ne želimo da se odreknemo ležernog, a opet tako trendi komada.

Kako modni stručnjaci nalažu, svaka žena bi trebala da ima barem jedan par farmerki ovog modela, u danima kada želi da izgleda šik i osjeća se udobno.

Blejzer sa poderanim farmerkama

Poderanee farmerke su se uveliko vratile na teksas scenu ranije ove godine, a superšik izgled se i dalje čini preovlađujućim. Obucite svoj omiljeni jeans sa blejzerom i lijepim nakitom kao što je Ali uradila.

 

Sa klasikom nema greške

Ipak, niko ne može poreći šik privlačnost farmerki i košulja. Da je riječ o debati, smatramo da bi ovaj izgled zasigurno pobijedio. Lako i uzdignuto – šta više možete da tražite?

 

Ne oslanjajte se isključivo na plavi teksas

Bijeli i ekru tonovi mogu izgledati jednako uglađeno – ako ne i više – u hladnijim mjesecima, posebno kada su upareni sa masivno ispletenim džemperom.

 

Kragne i farmerice

Farmerke imaju moć da bilo čemu daju kul remont. Pogledajte samo ovu kombinaciju – uparivanje bluze sa kragnom i pletenog prsluka moglo bi izgledati previše uglađeno, ali dodatak širokih farmerki daje potpuno drugačiji vibe.

 


Žene.ba