Kako izgledaju susreti sa svjetskim zvijezdama: Neki su ljubazni, drugi baš i ne

Cameron Diaz / AFP

Ako ste ikada upoznali nekog svog idola, možda biste i vi mogli na Twitteru podijeliti svoje iskustvo.

Svi mi smo nekada u životu maštali o tome da upoznamo nekoga od svojih idola s TV ekrana, piše Independent. Mnogima se ta želja i ostvarila, a nedavno su na svojim Twitter računima i podijelili kratke priče o tome kako su izgledali njihovi susreti sa slavnim ličnostima.

Princ Charles i mladić s ekcemom

“Upoznao sam princa Charlesa kada sam otišao u bolnicu na testiranje krvi zbog nekog ekcema. Princ je tada dolazio posjetiti djecu oboljelu od raka, uhvatio me za ruku i tužno pitao šta mi je. Ja sam mu odgovorio da imam ekcem i on i novinar, koji je bio prisutan, počeli su se smijati”, priča jedan mladić.

Vikao Nicku Cannonu u slušalicu da ga ne voli

“Moj ujak je jednom prilikom sreo Nicka Cannona i pozvao moju majku kako bih ja mogao pričati s njim. Dok mi je majka pružala telefon vikao sam: ‘Neću pričati s Nickom Cannonom, zašto bih to htio, ja njega ne volim?!’ Naravno, sve je čuo s druge strane”, priča svoju priču drugi mladić.

Blizak susret male osobe i Dannyja DeVita

“Mala sam osoba i imala sam susret s Dannyjem DeVitom u New Yorku. Naletjeli smo jedno na drugo i našli se oči u oči. Zastali smo, a zatim se nasmijali i zagrlili, a onda otišli svatko svojim putem. Prijateljica koja je bila sa mnom je ostala u šoku”, dijeli svoju priču djevojka.

Wiz Khalifa i Amber Rose i nisu ispali baš cool

“Slučajno sam dobila karte za VIP mjesta za koncert Beyonce. Wiz Khalifa i Amber Rose su uzeli naša mjesta i na kraju smo prijateljica i ja gledale nastup iz hodnika”, piše o svojoj neugodnoj situaciji druga djevojka.

Zagrljaj s Whitney Houston

“Srela sam Bobbyja Browna i Whitney Houston u Buffalu. Bili su baš zabavni, a Whitney me čak i zagrlila”, ushićena je još uvijek jedna žena.

I poslije mnogo godina sretan što je upoznao Hilary Duff

“Možda nije nešto, ali upoznao sam Hilary Duff kada sam imao 10 godina i mislim da je to i dan danas najsretniji trenutak u mom životu”, piše dečko svoju simpatičnu priču.

Naomi Campbell ne smatra sebe zvijezdom

“Na jednom događaju sam sjedila pored Naomi Campbell i prvo što sam joj rekla je da nikada ranije nisam upoznala neku zvijezdu. Ušutkala me sljedećom rečenicom:

‘Šššš, dušo, nisam ja zvijezda, ja sam supermodel.’ Tako sam se osramotila”, postiđeno piše djevojka.

“Proganjala” Whoopi Goldberg

“Prije nekoliko godina sam u razdoblju od dva mjeseca triput naletjela na Whoopi Goldberg. Prvi put mi se nasmiješila, drugi put je djelovala malo zbunjeno, treći put se već činilo kao da je u panici”, izazvala je dosta smijeha svojom izjavom ova djevojka.

Šokirao se kada je ugledao Cameron Diaz

“Upoznao sam Cameron Diaz u restoranu u kojem sam radio. Sageo sam glavu, a kada sam je podigao, vidio sam Cameron i vrisnuo: ‘Dovraga, djevojko, šta ti radiš ovdje?’ Odgovorila je: ‘Pa, moram jesti.’ Smijali smo se i to je to”, ukratko priča mladić, prenosi Klix.ba.

 

Žene.ba