Kako vizažisti stvaraju make-up lookove za crveni tepih?

Plava kombinacija marke Givenchy (prozirna suknja, satenska jakna širokih ramena), savršeno glatka koža i tamni ruž – u ovoj kombinaciji gotičke princeze Lily Collins se popela  na crveni tepih londonskih nagrada BAFTA. Lisa Eldridge, vizažistica zvijezda, kreativni direktor kozmetičke kuće Lancôme i blogerica sa milijunskom publikom, otkrila je kako je došla do ideje za upečatljiv stajling.

Lily je za nju prava muza. Postupak stvaranja make-up looka za nagrade je važan zadatak. Lisa ne krije kako se to obično događa: prvo joj je važno da vidi sliku modne kombinacije i da o svemu raspravlja s celebrity klijentom.

Lisa je radila s paletom Lancôme: oči je istaknula svjetlucavim sjenilom, koža je naglasila highlighterom, naravno, i pažljivo je radila na Lilynim poznatim gustim obrvama.

„Lily mi je poslala fotografiju haljine – i  složile smo se: potrebne su tamne usne. Lily ima prekrasnu blistavu kožu. Stoga sam je lagano dotaknula ružičastim rumenilom – kako ne bi izgledala previše gotično – kaže Lisa.

Elle.hr