Kanye West se javno izvinio Kim Kardashian

Kanye West se javno izvinio supruzi Kim Kardashian-West zbog toga što je informacije o njihovom privatnom životu iznosio u javnost u posljednjih nekoliko dana, piše People.

Ovaj 43-godišnji reper izvinjenje je podijelio na društvenoj mreži Twitter, započevši tvit izvinjenjem supruzi zbog činjenice da je privatne stvari obznanio javnosti.

“Nisam je štitio onako kako je ona štitila mene. Kim, znam da sam te povrijedio. Molim te, oprosti mi. Hvala što si uvijek tu za mene”, napisao je West.

Izvor blizak poznatom paru otkrio je za People kako je Kim bila bijesna kada je saznala da je njen suprug otkrio javnosti kako je ona razmišljala o abortusu u vrijeme kada je bila trudna sa njihovom kćerkom North 2012. godine.

Podsjetimo, Kanye je u proteklih nekoliko sedmica dijelio više tvitova u kojima je spominjao Kim, njenu porodicu i mnoge druge ljude.

Osim što je najavio da se pridružuje utrci za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, imao je i nekoliko drugih ispada, te je prozvao Kim i njenu majku Kris Jenner, kazavši kako ga pokušavaju zatvoriti, a nešto kasnije saopćio je javnosti kako razmatra mogućnost razvoda.

Žene.ba