Kardashianka konačno progovorila o suprugovoj prevari

U posljednjoj epizodi megapopularnog reality showa ‘Keeping Up With The Kardashians’ između ostalih situacija pokazana je i ona kada je Khloe Kardashian saznala da ju njezin, sada navodno bivši partner Tristan Thompson vara.

Popularna članica kontroverzne obitelji na Twitteru je priznala kako nije bilo nimalo lako gledati tu scenu i prisjećati se najmučnijeg dijela života usprkos tome što je od tada prošlo gotovo sedam mjeseci. Također, priznala je kako je Tristan imao sreće što je ona sve saznala u visokom stupnju trudnoće.

‘Hvala Bogu da kamera nije bila sa mnom u Clevelandu. Neću vam reći što sam napravila, ali, ajmo reći da je imao sreće što sam bila u devetom mjesecu trudnoće’, napisala je sestra Kim Kardashian na Twitter profilu te istaknula kako se osjećala dok je gledala spomenutu epizodu: ‘Srce mi tuče kao ludo. Čudno je kako emocije nikad ne prođu. Možeš oprostiti, ali ne možeš neke stvari zaboraviti.’

View this post on Instagram

Life Adventures with True 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako je bila bjesna, povrijeđena i izvan sebe, Khloe je ocu svoje kćerkice True dopustila da prisustvuje porođaju. Mnoge je to zbunilo s obzirom na to koliko jako ju je dirnula njegova prevara, a 34-godišnjakinja objasnila je zašto je tako odlučila. ‘Htjela sam imati divan porođaj kako bismo i ja i True, kada bude starija, imale lijepe uspomene. Željela sam da jednog dana može vidjeti kako je i tata bio ondje. Zato sam odlučila svoje osjećaje ostavili po strani i biti pozitivna koliko mogu’, kazala je Khloe.

Nadovezala se na to kako nije mogla dopustiti da ego i njezin život utječu na budućnost njihove zajedničke kćeri za koju želi da osjeti ljubav oba roditelja. ‘Jedino o čemu sam razmišljala je rođenje moje kćeri i nisam htjela dozvoliti ikome da to uništi. Odlučila sam biti zrela i jaka zbog True. Godinama sam čekala taj trenutak. Sada znam da sam bila u šoku jer nisam mogla vjerovati da će mi se to ikad dogoditi, ali i dalje sam jako ponosna na sebe i kako sam sve to izdržala. True mi je dala snagu i mir koji sam trebala’, zaključila je reality zvijezda.

Story.hr