Kate i Meghan u chic izdanjima prate Wimbledon

Ovih dana sve oči britanskih medija uprte su u Wimbledon, najstariji i najugledniji teniski turnir, koji iz godine u godinu privlači na tisuće uzvanika, posjetitelja i strastvenih obožavatelja tenisa, a možemo samo pretpostaviti kako Wimbledon putem malih ekrana prate milijuni sa svih strana svijeta.

Wimbledon je i ove godine rado posjećen od celebrityja i uglednika iz britanske kraljevske obitelji.

Ovaj vikend u znaku je finala Wimbledona i dok danas čekamo trenutak kada će snage odmjeriti muški finalisti Roger Federer i Novak Đoković, jučer je na centralnom terenu Wimbledona iz finala sa Serenom Williams jača i nadmoćnija izašla tenisačica Simona Halep. Ovaj meč budnim su okom pratile i britanske vojvotkinje; vojvotkinja od Cambridgea (poznatija kao Kate Middleton) i vojvotkinja od Sussexa (Meghan Markle).

Naravno, veliku pozornost otočkih medija privukle su njihove odjevne kombinacije, pa se tako Kate odlučila za jednu svoju dragu haljinu iz prošlosti koju potpisuju Dolce & Gabbana.

Lijepa zelena nijansa haljine koja prati liniju tijela, popraćena je ljupkim detaljima zlatnih gumbi, mašne i naglašenih ramena. Meghan se istovremeno odlučila za osvježavajuću bijelu boju. Bijela košulja često je viđen komad u njenim odjevnim kombinacijama, a ovdje ju je uparila sa zanimljivom plisiranom suknjom apstraktnog plavog printa. Dvije različite, a opet prigodne kombinacije za praćenje Wimbledona.

Journal.hr