Kate Middleton odgovorila na glasine o svađi s Meghan Markle

Već se neko vrijeme šuška da vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle nisu u dobrim odnosima.

Kao razlog često se navodi Meghanin temperament, ali i prvotne predrasude koje su princ William i Kate imali prema Meghan kada su je tek upoznali. Bilo je govora i o tome da su se princ Harry i Meghan odselili iz palače kako ne bi morali provoditi toliko vremena s Kate i Williamom.

No, čini se kako je opet od muhe nastao slon. Naime, Kate je prilikom posjeta Leicesteru, u koji je došla kako bi odala počast žrtvama poginulima u helikopterskoj nesreći izvan stadiona u Leicesteru, odgovorila novinarima na nekoliko pitanja, između ostalih i na ona vezana uz Meghaninu trudnoću.

Na pitanje je li uzbuđena zbog nove prinove u kraljevskoj obitelji, Kate je odgovorila da je vrlo uzbuđena te da jedva čeka da se njezina djeca mogu igrati sa svojim rođacima.

Iako je ovo mogla biti samo krinka za javnost, Kate se činila poprilično iskrena i vjerojatno je ovdje riječ samo o povremenim nesuglasicama kojih ima u baš svakoj obitelji.

Index.hr