Ko je neprepoznatljiv od botoksa, a ko je zablistao na modnoj večeri u Londonu

Na prestižnoj dodjeli British Fashion Awardsa koja je održana u Royal Albert Hallu u Londonu, jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca Tom Cruise šokirao je izgledom.

U potpunosti zaglađenog lica, Cruise se na zabavi pojavio u pratnji zvijezde “Downton Abbeyja” Michelle Dockery, a na sebi je nosio elegantni crni smoking.

Ukoliko nije riječ o premijerama filma koje je snimio, rijetko Cruise se rijetko može vidjeti na javnim dešavanjima, stoga je njegov dolazak sve iznenadio, a većini je “za oko zapelo” upravo njegovo lice.

Čini se da je glumac malo pretjerao ili s nekim estetskim zahvatima ili botoksom, jer je izgledao potpuno neprirodno.

Foto: AFP Foto: AFP

Crveni tepih bio je pun poznatih dama koje su pokazale svoje elegantne kreacije specijalno izabrane za jednu od najvažnijih modnih večeri.

Ona koja je zablistala ovom prilikom bila je Rihanna koja se pojavila u glamuroznom izdanju.

Foto: AFP Foto: AFP

Izabrala je mini haljinu u zelenoj mint boji. Glumica Julia Roberts također je oduševila crnom elegantnom svjetlucavom haljinom, a društvo joj je pravio čuveni modni kreator Giorgio Armani.

Foto: AFP Foto: AFP

U dvorani Royal Albert Hall u Londonu manekenka i glumica Irina Shayk plijenila je pojavom, kao i američka pjevačica Nicole Scherzinger. Supermodel Naomi Campbell potvrdila je svoju klasu. S druge strane mlada glumica Shailene Woodley pretjerala je u želji da bude originalna.

Žene.ba / Klix.ba