Koja je poznata modna marka obukla Simse za ovo ljeto?

Luksuzna talijanska modna kuća Moschino za novu je kolekciju, namijenjenu sezoni proljeće/ljeto, odabrala vrlo osebujnu i zanimljivu temu. Naime, kreativni direktor kuće Jeremy Scott inspiraciju je pronašao u nikad popularnijem segmentu zabave – video igricama.

 

 

No, da priča ne bi ostala samo na inspiraciji (i pokojem printu), Moschino se potrudio produbiti svoju modnu viziju te je kolekciju odlučio najaviti jednom vrlo posebnom suradnjom – odjenuvši junake super popularne igrice The Sims. Za kolekciju namijenjenu toploj sezoni, Scott je svoj dizajn spojio sa šarenim svijetom likova u video igrici koja je pokorila svijet i tako fiktivnim junacima iz Simsa da novi, stylish izgled.

 

 

Kolekciju prati virtualni lookbook, a sastoji se od osam odjevnih komada poput badića, T-shirta s printom, kožnih minica i hoodie haljina. Osim u trgovinama modnog brenda, kolekcija će stići i u virtualne ormare Simsa pa ćete (ako već vi ne možete) svoje omiljene junake moći odjenuti u novi Moschino.

 

 

“Sviđa mi se ideja dizajniranja u virtualnom svemiru u kojem žive Simsi. Koncept ide ruku pod ruku s onim što ionako radim za Moschino, kreirajući posebne priče i karaktere sa svakom novom kolekcijom”, izjavio je Jeremy Scott povodom lansiranja kolekcije koja je u trgovine talijanske modne kuće stigla 13. aprila, a  koja će uskoro biti dostupna i na video igrici The Sims 4, The Sims Mobile i The Sims FreePlay.

Elle.hr