Kolekcija s potpisom Victorije Beckham ima sve za savršen make up

U februaru ove godine, Victoria Beckham objavila je uzbudljive vijesti da u sklopu modnog brenda Victoria Beckham pokreće i liniju dekorativne kozmetike Victoria Beckham Beauty. Linija sadrži kolekciju proizvoda za oči, a Victoria Beckham kreirala ju je zajedno sa Sarah Creal, s kojom je prethodno radila na suradnji S Estee Lauder. Nova kolekcija s potpisom Victoria Beckham Beauty namijenjena je ženama u pokretu koje moraju balansirati između školskih obveza i poslovnih sastanaka. Budući da je Beckham surađivala s Estee Lauder još 2016. godine, dobila je uvid u ono što žene žele od svoje šminke, a rekla je kako je cijeli život bila “opsjednuta” s proizvodima za šminkanje i za njegu kože, a svojim je proizvodima željela stvoriti kozmetička rješenja koja će se ženama obratiti u potpunosti, od glave do pete, i iznutra i izvana, sve u cilju kako bi žene osjetile svoju najbolju verziju.

VICTORIA BECKHAM BEAUTY LINIJA PROIZVODA ZA OČI

Nije čudo što je Victoria Beckham prvo predstavila liniju proizvoda za oči, s obzirom na to da su upravo one njezin “potpis”. Kolekcija uključuje Smokey Erick Brick, praktično sjenilo za oči sa satenskim i mat finishem, čime se može stvoriti prepoznatljiv smokey eyes kakav nosi i sama Victoria. Ideja je da kolekcija bude takva da se brzo i jednostavno može napraviti make up, kako za svakodnevne prigode, tako i za one posebne.

Victoria Beckham Beauty

U kolekciji se nalazi The Lid Lustre koji dolazi u četiri nijanse, a Victoria kaže kako se inspirirala kristalima koje voli držati u svojoj blizini radi zaštite i ozdravljenja. Objašnjava kako je svaka nijansa – Onyx, Blonde, Min i Midnight – prožeta drugačijim kristalom za energiju koja pojačava auru, a na očima ostavlja wet izgled.

Victoria Beckham Beauty

Posljednji komad u kolekciji je liner za oči Satin Kajal Liner koji dolazi u tri nijanse, crnoj, brončanoj i bordo, a ima kremastu formulu koja se lako nanosi te je vodootporna.

Victoria Beckham Beauty

Misija u stvaranju make upa bila je okupiti vodeće stručnjake koji će stvoriti cruelty-free proizvode i clean formule u pakiranju koja se uklapaju u sofisticiranu estetiku brenda Victoria Beckham.

Izdvojili smo nekoliko proizvoda, a na web shopu možete pogledati sve novitete s Victoria Beckham Beauty potpisom koji su dostupni isključivo na web shopu. Najavila je i pokretanje YouTube kanala jer se želi povezati izravno s kupcima kako bi doznala što oni žele.

Journal.hr