Kombinacije koje dokazuju da bež boja nije nimalo dosadna

Još smo prošle godine zamijetili trend koji će se, kako se sad čini, u potpunosti popularizirati ovog proljeća. Radi se o monokromnim kombinacijama koje su osvojile svjetske trendseterice ponajprije zahvaljujući popularnosti kompleta i odijela te se odjednom iz dosadnog modnog izbora pretvorile u privlačnu ideju, bez obzira o kojoj boji se radilo.

Među popularnim svakodnevnim odabirima oduvijek su bile all black ili all white kombinacije koje su se izmjenjivale ovisno o godišnjim dobima te polako postale go to izbor za sve moguće prilike s obzirom na svoju mogućnost prilagodbe svakoj situaciji. No iskorak prema svijetlim tonovima definitivno je postao vidljiv ove zime kada se bež boja odjednom popela na vrh najpoželjnijih, i to ne samo u obliku jednog komada nego više njih, često rezultirajući all beige outfitima koji nose neku neobjašnjivu “mekanu” privlačnost. Zimi pletivo i grublje tkanine poput tvida i vune, a ljeti lagani materijali, pamuk, saten i lan, definitivno najbolje progovaraju kroz ovu, svemu prilagodljivu, nijansu.

ŽELIMO NOSITI SAMO KOMBINACIJE U NIJANSAMA BEŽ BOJE

Najčešći prigovor na potpuno bež look je monotonost kombinacije i mlaki dojam kombinacije, ali mi smo sakupili ideje trendseterica koje dokazuju da je sve samo ne dosadna. Osim toga, izvrsno se slaže s bijelom, sivom pa čak i crnom te pomaže u kreiranju outfita u kojima ćete se osjećati istovremeno opušteno i elegantno, spremni na sve od jutra do večeri.

Nije neobično da se bež kombinacije razbiju s upečatljivim detaljima, torbicama ili cipelama, no češće će street style zvijezde birati bež ili bijele modne dodatke kako bi se u potpunosti stopili sa svojim modnim odabirom. U nastavku pronađite inspiraciju koja će vam ovog proljeća promijeniti mišljenje o bež boji…

Journal.hr