Kylie Jenner je krenula u najluksuzniju samopromidžbu ikad!

Kylie Jenner optužena je za mnoge stvari (kako nije samoostvarne milijarderka te kako je proizvod plastične hirurgije), ali jedna stvar koju apsolutno ne možete reći o Kylie je da ona nije posvećena svom poslu.

Ne samo da je žena objavila gotovo goli video na Instagramu početkom ove sedmice kako bi promovirala svoj novi Kylie Skin proizvod, nego je također prilagodila privatni avion kako bi promovirala brend. Privatni avion, ljudi!

Kylie je podijelila fotografije aviona Kylie Skin na Instagramu, a čini se da je eksterijer aviona prebojen, uniforme za stujardese su prilagođene, dok je iz aviona postavljen rozi Kylie Skin tepih. unutar aviona se nalaze ružičasti svileni Kylie Skin jastuci i maske za oči napravljene za let. Kylie, Stormi i sedam njezinih prijatelja snimili su fotografiju (u kombinaciji s Kylie Skin kombinezonima) prije nego što su se ukrcali u avion.

View this post on Instagram

hello paradise ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Elle.hr

https://l.instagram.com/?u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FBz4SZIpBE4l%2F%3Futm_source%3Dig_embed&e=ATNkdOHBNLZyg_ZlWaNzX-23C-ElnAXAHuE9ur4twQMKOg6tXlldQH3977SsKvozBnjMvoxsnHPzNfIw