Kylie Jenner se našla na udaru kritika zbog neobičnog uzorka na haljini

Najmlađa milijarderka na svijetu ima bezbroj poslovnih ideja koje nastoji ostvariti. Tako se na Instagramu pohvalila kako uskoro planira predstaviti posebnu make-up kolekciju svog brenda Kylie Cosmetics.

Ipak, mnogima je zasmetalo što je to najavila u haljini na kojoj je otisnut uzorak dolara. No čini se da Kylie jako dobro zna što radi.

Naime, nova kolekcija će ugledati svjetlost dana 10. augusta, na njen 22. rođendan, a svi će prihodi od prodaje ići u dobrotvorne svrhe.

“Za svoj rođendan sam htjela napraviti ovu Money Collection i dati sve prihode od prodaje u dobrotvorne svrhe. Jedna posebna osoba mi pomaže s ovim i bit će sjajno. Učinit ćemo sjajne stvari. Pratite”, poručila je obožavateljima u jednom od svojih Instagram Storyja.

Ipak, unatoč tome, mnogima se nije svidjelo što je tema njene kolekcije bogatstvo.

“Misli li Kylie Jenner da je slatko što kroz svoju kolekciju provlači temu novca?” zapitao se jedan od njenih pratitelja te istaknuo kako se čini da mlada bogatašica ističe svoje bogatstvo i drugima daje samo milostinju.

Drugi su istaknuli kako je ironično što je napravila takvu kolekciju make-upa i reklamira je parolom “Novac nije sve”. Osim toga, mnogima su zasmetale visoke cijene make-up proizvoda koji će se naći u ovoj kolekciji.

“Izgleda da je Kylie Jenner spremna na sve kako bi se svi drugi osjećali siromašno i kako bi pokazala da je rođena u bogatstvu”, zaključila je jedna njena pratiteljica.

Index.hr