Leighton Meester i Michelle Trachtenberg objavile mini “Gossip Girl” okupljanje dok čekamo ono veliko

Prije skoro 12 godina Blair Waldorf (Leighton Meester) je uspješno organizirala plan kako bi se privremeno riješila zlikovke Georgine Sparks (Michelle Trachtenberg) uz pomoć Chuck Bassa (Ed Westwick) i Dana Humphreya (Penn Badgley). Kada je kraljica B uspješno uspjela uvjeriti Georginine roditelje da bi je trebali otpremiti u kamp, to je bio početal njihovog epskog sukoba na hit seriji.

 

 

No, iako su Meester i Trachtenberg uvjerili publiku koliko se njihovi likovi mrze, u stvarnom životu one su zapravo prijateljice. Glumice su nam dale mini Gossip Girl okupljanje za koje nismo znali da ga želimo sve dok nismo pregledali Instagram.

Prema Peopleu, zvijezde serije ponovno su se povezale na bachelorette party-u zajedničke prijateljice koje je imalo “murder-mystery” tematiku.

Trachtenberg je objavila fotografiju s Meester u outfitima nadahnutim dvadesetim godinama prošlog stoljeća. “Waldorf i gospođica Sparks. U plesnoj dvorani. S tajnama. Koje nikad neću reći. Xoxo 💋, ”Trachtenberg je napisala uz fotografiju.

Elle.hr