Ljetne hlače koje ističu struk i noge čine vizualno dužina

Ljetna sezona istaknula je svestranu i šarmantnu haljinu kao zvijezdu svake kolekcije i svakog ormara. Ipak, iza haljina koje ćemo nositi od jutra do večeri i uz dodatak nezaobilaznog kupaćeg kostima za sve one dane koje ćemo provesti izležavajući se i odmarajući na plaži, savršena ljetna garderoba na prvo mjesto zasigurno ističe i niz drugih odjevnih komada koji naše kombinacije u najtoplijim danima čine potpunima. Bilo da ljeto provodimo na gradskom asfaltu ili u nekoj od omiljenih nam morskih destinacija, s vrućinama ćemo se uspješno boriti u paru laganih, lepršavih i prozračnih hlačica.

SAVRŠENA KRATKE HLAČE ZA LJETNE DANE KOJE ODLIČNO PRISTAJU SVIMA

@_jessicaskye

Odlični modeli kratkih hlača koji su se istaknuli u baš svakoj ljetnoj kolekciji, od high end dizajnera do high street brendova, potaknuli su nas na kreiranje ljetnih odjevnih kombinacija u kojima će glavnu ulogu igrati upravo kratke hlače. Hit modeli za nadolazeću sezonu vrlo su chic i ono najbitnije, nisu previše kratki te odlično pristaju svima – s paper bag detaljem koji naglašava struk i širokim nogavicama koje vizualnu stanjuju i produžuju nogu, kratke hlače još jednom su dokazale svoju status nezaobilaznog ljetnog klasika.

Uparene s elegantnim ljetnim bluzama i šarmantnim topićima, te espadrilama i špagericama, kratke hlače postaju zvijezde svakog looka. U nastavku izdvajamo najbolje modele u kojima ćete izgledati i osjećati se odlično.

H&M
Reserved
Zara
Bassike
Mango
H&M
Sezane
Mango
Sezane
Reserved
H&M
Sezane
Valentino
Replay
Zara
Reserved
Zara
Mango
Nili Lotan
H&M
Zara
Mango

Bassike
Journal.hr