Luksuz i ljepota na jednom mjestu: Na ovim plažama odmaraju svjetske ljepotice

MEKSIKO, KENDALL JENNER

Nakon provoda na 21. rođendanu sestre Kylie, Kendall Jenner je „pobjegla“ u Meksiko sa svojim dečkom Benom Simmonsom, Khloéo Kardashian i njenim partnerom Tristanom Thompsonom. Vesela četvorka uživa u svim čarima meksičkih plaža, vodenim sportovoma, vožnji jet skijem. Fotografija uostalom govori više od riječi.

CAPRI, ALESSANDRA AMBROSIO

Nakon što se razvela od supruga Jamiea Mazura, s kojim ima dvoje djece, anđelica Victoria’s Secret brenda Alessandra Ambrosio ne povlači ručnu ovog ljeta. Zanosna Brazilka se toliko dobro zabavlja, da je već pronašla i novog dečka. Ovog ljeta ona ne odmara samo na jednom mjestu, već je se može vidjeti u Madridu, Ibizi, Rusiji i Capriju. Gdje god se pojavi ona mami uzdahe.

SAINT-TROPEZ, NATALIA VODIANOVA

Natalia Vodianova bira ruske planine za porodično opuštanje. Nakon planinskog vrha spustila se niže, u pitoreskno selo i resost Costa Azula gdje sa djecom i suprugom uživa u čarima ljeta.

MYKONOS, EMILY RATAJKOWSKI

Zanosna manekenka i model Emily Rajtakowski tople mjesece kombinira s poslovnim obavezama. Tako uživa i u poslu, ali i prekrasnim destinacijama, u kojima uvijek pronađe i sate za odmor. No, Emily se počastila i pravim odmorom na grčkim otocima i u Miamiju.

Azra.ba