Mačkaste naočale su najpoželjniji jesenski dodatak

Dioptrijske naočale davno su prešle granicu jednostavnog i neuglednog pomagala za vid i pretvorile se u jedan od najefektnijih i najšarmantnijih modnih dodataka koji, baš poput drugih modnih dodataka, iz sezone u sezonu mijenja svoj izgled, prilagođava se najnovijim i najpopularnijim trendovima i transformira se u statement detalj koji dodatno naglašava naš osobni stil i karakter.

@bonlook

Trendovi inspirirani retro šarmom pedesetih, šezdesetih i sedamdesetih godina te jednostavnim oblicima koji su se sada sa sunčanih naočala preselili na one dioptrijske stvorili su neodoljive okvire zbog kojih ćete poželjeti nositi dioptrijske naočale čak i ako ih zapravo ne trebate. Kao najpoželjniji modeli ove su se jeseni istaknuli mačkasti okviri koji će svakom look dati neodoljivu dozu šarma.

MAČKASTE DIOPTRIJSKE NAOČALE KOJE ĆETE POŽELJETI NOSITI ČAK I AKO VAM NE TREBAJU

Istovremeno ženstveni, zavodljivi i djevojački vrckasti, mačkasti okviri dioptrijske naočale transformirali su u trendi modni dodatk u koji ćete se zaljubiti ove jeseni.

@keikolynn

Kako izgledaju trendi modeli za novu sezonu? Iako su zadržali eleganciju i zavodljivost klasičnih modela, novi mačkasti okviri donose im moderan pomak u efektnim retro ili tankim metalnim okvirima, neutralnim ili pastelnim bojama, uz pomoć efekta kornjačevine ili trendi detalja.

NAJBOLJI MAČKASTI OKVIRI ZA JESEN 2019.

Svijet dioptrijskih naočala raskošniji je no ikad, a ove sezone donosi mačkaste dioptrijske naočale u bezbroj različitih modela među kojima će baš svatko pronaći onaj savršeni ne samo za svoj oblik lica, već i za svoj stil i karakter. Nekoliko odličnih modela i gdje ih pronaći, otkrijte u nastavku!

For Art’s Sake (Net-a-porter)
For Art’s Sake (Net-a-porter)
Dita (Bilić Vision)
Dita (Bilić Vision)
Chanel (Bilić Vision)
Miu Miu (Net-a-porter)
Cutler and Gross 
Max Mara 
Prada (Net-a-porter)
Dita 
Alain Mikli
Gucci (Net-a-porter)
Prada
Bonlook Unreal
Bonlook KeikoLynn

Journal.hr