Male kožne torbe za svaki dan i svaku priliku

Govoreći o investicijskim klasicima unutar ženske garderobe, uvijek se dotaknemo kožnih torbica. One imaju neku vječnu i bezvremensku kvalitetu, u moru brze i lako potrošne odjeće i modnih dodataka, koje je modna publika navikla nabavljati po pristupačnoj cijeni i zatim ih lako odbacivati, čim pokažu prve negativne znakove čestog nošenja. No, prava koža ipak je kvalitetniji, otporniji i dugovječniji materijal u odnosu na brojne imitacije kože koje posljednjih godina viđamo na tržištu i koje, iako ponekad izgledaju podjednako dobro kao i prava koža, ipak traju kraće i brže se troše.

MALE KOŽNE TORBE ZA JESEN I ZIMU

View this post on Instagram

This blazer is now available in all sizes if you missed out on it a few weeks back. I have linked the retailer where you can find this new stock over on the link in my bio and in my stories, and yes it is the exact same blazer this time 👍🏼 Sizing info: I sized up to a 12 so I could wear chunky knits underneath and so it would be really oversized (I would normally take a 10). Before making a purchase though, ask yourself, ‘do I really need this and will I get wear out of it?’ I won’t ever tell you not to shop, not to treat yourself to something you love but I will encourage to shop wiser and more responsibly. #chanel #chanelvintage #warehousewornwell #paris #blazerweather #chanello #bestofvest

A post shared by 𝐄𝐌𝐌𝐀 𝐇𝐈𝐋𝐋 (@emmahill) on

Kožne torbe više ne moraju biti basnoslovno skupe – dokaz tome su i ove high street torbe koje smo nedavno izdvojili. Danas se pak bavimo onim malim i praktičnim kožnim torbama, koje su idealne za svaki dan i svaku priliku u vašem životu. Praktične su upravo zbog svojih dimenzija, a nerijetko i zbog remenja s kojim dolaze i koje omogućuje da ih nosite na niz načina; u ruci za večernje prilike ili preko ramena/tijela po danu, kada žurite po gradu i ne želite da vas sputava glomazna i nefunkcionalna torba. U nastavku smo izdvojili male kožne modele koji će vas osvojiti dimenzijom, dizajnom i svojom svestranošću.

Coccinelle

Coccinelle

Coccinelle

Furla

See by Chloé

Sara Burglar

Marc Jacobs

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Uterque

Uterque

Uterque

Uterque

Sézane

Sézane

Sézane

Sézane
Journal.hr