Mango haljine za svaki dan su savršeni izbor kada ne znate šta obući

Prvi jesenski dani označili su početak nove sezone i unutar naših ormara kreirali novu garderobu u središtu koje su se našli topli materijali, klasični krojevi s modernim pomakom i raskošna paleta boja uz dodatak nezaobilaznih neutralnih tonova. S nekoliko jesenskih sedmica i najhladnijim zimskim danima ispred nas, kao neki od najpoželjnijih odjevnih komada i modnih dodataka istaknut će se hlače u nekoliko novih trendi krojeva, pletivo u pregršt odličnih modela i čizme kao modni dodatak koji će savršeno zaokružiti svaku jesensku i zimsku kombinaciju.

Iako će udobnost i toplina biti ključni faktori koje ćemo tražiti u svim jesenskim i zimskim modnim favoritima, haljine će još uvijek biti jedan od omiljenih komada u svakom jesenskom i zimskom ormaru.

HALJINE ZA SVAKI DAN KOJE ĆEMO NOSITI CIJELE JESENI I ZIME

Jesenske kolekcije i prvi zimski komadi donijeli su pregršt novih trendova koji stvaraju efekte i neodoljivo privlačne modele. Iako ćemo u svojem ormaru poželjeti imati baš svaki od modnih noviteta iz aktualnih kolekcija, ako bismo morali odabrati samo jedan komad u kojem ćemo rado provesti jesenske i zimske dane, to bi bez sumnje i usprkos niskim temperaturama koje donosi hladna sezona bile ženstvene i udobne haljine. Jednostavne za kombiniranje jer u jednom komadu donose cijelu kombinaciju, haljine će doživjeti pravu malu transformaciju unutar jesenskog i zimskog ormara, ali će istovremeno još uvijek zadržati elegantan izgled i svestrani karakter zbog kojih će iti savršeni izbor baš svaki put kada nećemo znati što odjenuti.

U kombinaciji s toplijim materijalima, raskošnim jesenskim i zimskim tonovima te uzorcima koji će začiniti jednostavnost naše sezone garderobe te naše svakodnevne kombinacije učiniti još boljima i efektnijim bez previše razmišljanja, kombiniranja i vremena provedenog ispred ormara, dnevne haljine koje ćemo birati za svaki dan izgledaju bolje no ikad.

U potrazi za nekoliko modela koji će nadopuniti našu jesensku i zimsku garderobu zavirili smo u ponudu high street brenda Mango, poznatog po klasičnim komadima s modernim pomakom. Crna i bijela spojile su se s nijansama smeđe boje, zagasitim crvenim tonovima i sitnim uzorcima koji donose efektan izgled, ali i zadržavaju svestranost omiljenih modela haljina zbog čega ćemo ih nositi uvijek i svugdje i birati kako za ležerne prilike, tako i za užurbane dane ispunjene poslovnim obavezama i sastancima kada želimo izgledati elegantno, ali se pritom osjećati udobno.

Najbolje dnevne haljine iz aktualne Mango kolekcije u kojima ćete provesti cijelu jesen i zimu izdvojili smo u nastavku.

Journal.hr