Margot Robbie i Brad Pitt misle da je Leonardo DiCaprio mogao preživjeti u Titanicu

Titanic će zauvijek ostati u povijesti pop kulture. Uglavnom zbog broja nominacija za nagrade koje je prikupio, a zbog dugotrajnog prijateljstva glavnih glumaca Leonarda DiCapria i Kate Winslet koje obožavamo.

Ali i dalje ostaje pitanje na koje javnost nikada nije dobila odgovor, a to je. “Zašto se Jack morao utopiti u ledenom moru kad je bilo dovoljno mjesta za dvoje ljudi na plutajućim vratima koje je Rose iskoristila kao splav i tako se spasila? Više od 20 godina kasnije, rasprava se nastavlja čak i među velikim holivudskim zvijezdama.

Kolege DiCaprija, Margot Robbie i Brad Pitt ušli su u raspravu tijekom nedavnog intervjua za film “Once Upon A Time In Hollywood”. Za Robbie, pitanje je izazvalo uznemirujuća sjećanja na gledanje filma davne 1997. godine: ‘O moj Bože, sjećam se kako sam se rasplakala kad sam bila djevojčica.”, dok je Brad zadirkivao Leonarda rekavši kako bi trebalo ponovno pogledati film i razmisliti o toj dilemi. Na pitanje MTV Newsa, je li se Jack mogao popeti na vrata, DiCaprio je brzo potvrdio svoje stajalište i izjavio kako nema komentara.

Redatelj James Cameron je svojevremeno izjavio kako je cijela dilema besmislica, jer je Jack morao umrijeti bez obzira na veličinu vrata.

Elle.hr