Megan Fox prepričala šokantno iskustvo, voditelj odgovorom razbjesnio sve

Intervju glumice Megan Fox u studiju komičara Jimmyja Kimmela iz 2009. godine ovih dana ponovno je postao aktualan na internetu te je razbjesnio korisnike društvenih mreža i borce za ljudska prava.

Megan je u intervjuu progovorila o seksualnom uznemiravanju koje je kao 15-godišnjakinja doživjela na snimanju filma Michaela Baya, ali, umjesto da joj pruže podršku i ono što govori shvate ozbiljnim problemom, publika i Kimmel na njene su se riječi samo smijali.

“Upravo sam bila navršila 15 godina i glumila sam sporednu ulogu u filmu Zločesti dečki. Snimali su scenu u klubu i doveli su me, a ja sam nosila bikini, crveni kaubojski šešir i štikle. Bay je to odobrio, a oni su ga upozorili da sam maloljetna i da ne mogu piti alkohol.  Njegovo rješenje tog problema bilo je da plešem ispod vodopada i da mi se bikini namoči”, priznala je tada, ali nije naišla na simpatije publike.

Kimmel je čak na to dao i neumjesan komentar našalivši se na račun tinejdžerske seksualnosti.

Kad se publika počela smijati, Megan je dodala: “Tada sam bila u osmom razredu. Eto kako razmišlja um Michaela Baya”

“Pa tako svi razmišljamo, samo neki od nas znaju kako potisnuti te misli”, odgovorio joj je voditelj, a ona se nelagodno promeškoljila.

Video je izazvao bijes ljudi na internetu, koji se nisu ustručavali iskazati svoje zgražanje.

“Njegov odgovor je dno dna”, “Način na koji se Hollywood odnosio prema Megan Foy je odvratan”, “Tko zaposli 15-godišnjakinju da glumi djevojku u klubu?”, nizali su se komentari na Twitteru.

 

(Žene.ba)