Meghan Markle dobila povlasticu koju Kate Middleton nikada nije

Kraljica je iznenadila svijet posljednjom odlukom

Božić na kraljevskom dvoru ove će godine biti drugačiji nego inače. Kako piše Daily Mail, kraljica Elizabeta ll. dopustit će da ovogodišnjem božićnom ručku u palači Sandringham prisustvuje i majka vojvotkinje Meghan Markle, Doria Ragland. Ovaj neobičan potez kraljica je učinila kako bi  iskazala poštovanje i brižnsoti prema trudnoj vojvotkinji od Sussexa. Ipak, ovo je posebno iznenadilo članove dvora iz jednog posebnog razloga, prenosi Elle.hr.

Kraljica Elizabeta II. | Author:

Naime, ovu povlasticu kraljica je dala samo Meghan, a vojvotkinji Kate Middleton, nikada nije. Usprkos tome što ima čak troje djece s kraljičinim unukom, princem Williamom, Elizabeta joj nikada nije priuštila takvo što. No, za razliku od Kate čija je obitelj i rodbina u Velikoj Britaniji, kod Meghan to nije slučaj pa bi Božić s kraljevskom obitelji bez ijednog člana sa svoje strane koja trenutno živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

 | Author: Profimedia

Ovo neće biti prvi kraljevski događaj kojem je Doria prisustvovala. Bila je i na vjenčanje svoje kćeri 19. maja, dok njezin otac Thomas i polusestra nisu došli svjedočiti velikom danu mlade vojvotkinje.

Žene.ba